Home | Onderzoek | Advies | Training | Over Kennispraktijk | Contact
Kennispraktijk MOVES into Fitness

fitness_3.jpgFitness is een van de meest beoefende sporten: ongeveer één op de vijf Nederlanders is momenteel lid van een club. Tegelijkertijd is de retentie van een club laag, wordt het steeds lastiger om nieuwe klanten binnen te halen en lukt het niet elke klant de gewenste gezondheidswinst binnen te bereiken. Ook blijkt het moeilijk voor fitness professionals om op de hoogte te blijven van nieuwe wetenschappelijke kennis. Kennispraktijk kan hierbij ondersteuning bieden.

Zo kunnen wij onderzoek uitvoeren naar de tevredenheid van klanten, ledenretentie, gezondheidswinst van klanten en ook naar het imago van een fitnesscentrum of aangeboden producten. Daarnaast geven wij trainingen over nieuwe onderzoekskennis ("research updates"). Wij zijn ervan overtuigd dat fitnessorganisaties en fitnessklanten betere resultaten kunnen verkrijgen door meer gebruik te maken van onderzoek en nieuwe (wetenschappelijke) inzichten.

Op 24 mei a.s. vindt het boeiende EHFA Seminar "The State Of Research In The Global Fitness Industry" plaats. Tijdens dit seminar wordt de Engelse en Duitse versie van dit baanbrekende boek gelanceerd. Klik hier seminar programme 24 may 2012 voor het volledige programma.

 


Disclaimer Kennispraktijk © 2007
  Nieuws
  Buurtsportcoaches
  Partners