Home | Onderzoek | Advies | Training | Over Kennispraktijk | Contact
Het team
100908_johan_2.jpg
Dr. Johan Steenbergen
Functie: Eigenaar/Strategisch adviseur
E-mail:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Tel: 06 - 232 291 15

Johan is gepromoveerd bewegingswetenschapper. Hij heeft veel onderzoek gedaan op het terrein van Waarden en Normen in de sport en Fair Play. Daarnaast heeft hij een grote passie voor organisatieontwikkeling en interactieve samenwerking. Door zijn brede kennis en expertise in de sectoren sport, bewegen en onderwijs en zijn ruime ervaring met projectmatig werken, is hij in staat om de ‘Kennispraktijk-visie’ optimaal te vertalen in concrete en duurzame interventies.


100908_eralt_2.jpg

Eralt is afgestudeerd aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daar heeft hij zich gespecialiseerd op de terreinen beleid, communicatie en organisatie. Hij is bij Kennispraktijk onderzoeker en projectleider met verschillende accounts binnen de sectoren sport en onderwijs. Daarnaast is Eralt als directeur verantwoordelijk voor bureauontwikkeling en de dagelijkse leiding.


100908_jarno_2.jpgJarno Hilhorst MSc
Functie: Onderzoeker/adviseur
E-mail:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Tel: 06 - 513 109 25

Jarno is na zijn studie Sport en Bewegen (Calo, Zwolle) afgestudeerd aan de Faculteit Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft onderzoek verricht naar de effecten van sport en bewegen op de sociale competenties van kinderen. Bij Kennispraktijk richt Jarno zich zowel op onderzoeksopdrachten als op project- en procesmanagement. Door zijn grote dosis integriteit is hij in staat mensen aan zich te binden om gezamenlijk te komen tot een optimaal projectresultaat. Naast zijn werkzaamheden bij Kennispraktijk is Jarno als Buitenpromovendus verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen, 'Afd. Leren en ontwikkeling ' en de Vrije Universiteit Brussel, 'Vakgroep SBMA '.


100908_meike_2.jpg
Meike Elfring MSc
Functie: Onderzoeker/Interne bedrijfsvoering
Tel: 06 - 513 117 11

Meike is afgestudeerd aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. Na haar bachelor Pedagogische wetenschappen heeft zij de master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken afgerond. Het accent tijdens haar studie lag op het sport- en beweeggedrag van kinderen en jeugdigen en het beleid dat daarmee samenhangt. Binnen Kennispraktijk werkt Meike aan verschillende onderzoeken en projecten en is ze verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering.


100908_alien_2.jpg Drs. Alien van der Sluis
Functie: Onderzoeker/adviseur
E-mail:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Tel: 06 - 512 780 19

Alien is afgestudeerd Bewegingswetenschappper en heeft de European Master Sport and Exercise Psychology afgerond. Binnen deze studies heeft zij onderzoek gedaan naar de relatie tussen psychologische factoren en sportblessures en naar het verband tussen psychologische factoren en talentontwikkeling in de sport. Na haar studie heeft zij drieënhalf jaar als voorlichter Topsport gewerkt voor Anti-Dopingautoriteit Nederland, waar ze de voorlichting over doping voor topsporters en talenten verzorgde. Bij Kennispraktijk houdt Alien zich bezig met verschillende projecten op het gebied van sport en bewegen en verzorgt zij trainingen met gebruik van de Jungian Type Index, een instrument gebaseerd op persoonlijkheidsdynamiek. Alien is geaccrediteerd om deze testen af te mogen nemen.


foto_marja.png
Marja Leijenhorst, MSc
Functie: Onderzoeker/ adviseur
E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Tel: 06 - 51 31 15 52

Marja is na het voltooien van de docentenopleiding Lichamelijke Opvoeding (Calo, Zwolle) afgestudeerd aan de faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft in de masterrichting Sportpsychologie onderzoek gedaan naar de invloed van het (sport)lichaamsbeeld en sportprestatiebeeld op de ontwikkeling van verstoord eetgedrag bij esthetische- en duurtopsporters. Bij Kennispraktijk werkt Marja mee aan verschillende onderzoeken en projecten op het gebied van sport en onderwijs.foto_nathalie_daalder.pngNathalie Daalder, MSc

Nathalie is in 2008 begonnen met de bacheloropleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hierop aansluitend heeft ze de master Human Movement Sciences: Sport, Exercise & Health (focus op sportpsychologie) gevolgd. In 2012 studeerde zij af op het onderwerp ‘effecten van stress op arrestatie- en zelfverdedigingsvaardigheden bij politieagenten’. Doordat Nathalie naast haar studie ook lang werkzaam was in de fitnessbranche, heeft ze hier grote affiniteit mee. Bij Kennispraktijk ligt haar focus dan ook op de fitnessbranche, maar houdt ze zich ook bezig met andere sportgerelateerde vraagstukken.


foto_anke.jpg
Anke van Vliet
Anke is studente aan de Universiteit Utrecht en doet de master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken. Eerder rondde zij de HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening af en werkte hierna drie jaar op een behandelgroep in de jeugdpsychiatrie. Binnen Kennispraktijk houdt Anke zich bezig met onderzoek naar de Ethiopia Xperience. Dit is een project waarbij jongeren naar Ethiopië uitgezonden worden, en waar door middel van het organiseren en uitvoeren van sport- en beweegactiviteiten in Ethiopië mondiaal burgerschap wordt bevorderd bij de Nederlandse jongeren.

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken


marjolein.jpgMarjolein Stegeman MSc
Functie: onderzoeker/projectleider

Kennisgebieden: (klinische) inspanningsfysiologie, voeding, sport & gezondheid, effectmeting leefstijlinterventiesMarjolein is afgestudeerd Master Physical Activity and Health (bewegingswetenschappen) aan de Universiteit van Maastricht. Daarvoor rondde ze de bachelor fysiotherapie (Saxion Hogeschool Enschede) en voedingsdeskundige af. Haar werk bij FysioGym Twente als fysiotherapeut en inspanningsfysiologe, wisselt ze af met (onderzoeks)projecten (bv. beweeginterventies voor chronische aandoeningen). Bij Kennispraktijk Fysiogym houdt Marjolein zich bezig met verschillende projecten op het gebied van bewegen en gezondheid.

E-mail adres: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken


linda1.jpgLinda Verleijsdonk
Functie: stagiaire
Sector: Sport & Bewegen, Onderwijs

Linda Verleijsdonk volgt de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan de Hogeschool van Arhnem en Nijmegen te Nijmegen. Tijdens het afstuderen binnen de periode 23 januari t/m 22 juni loopt ze stage bij Kennispraktijk. Als afstudeeropdracht gaat ze een inventarisatie en beschrijving maken van de lopende interventies binnen het project Fit for Life. Hiervoor gaat zij onderzoek uitvoeren op het Carmel college Salland, ROC Landstede en diverse sportverenigingen en culturele instellingen in Raalte. Daarna gaat ze de invloed van de verschillende interventies op de doelgroep onderzoeken door middel van een kwalitatief onderzoek.

E-mail:
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 


Disclaimer Kennispraktijk © 2007
  Nieuws
  Buurtsportcoaches
  Partners