Over ons

Ontmoet ons Team

We weten hoe belangrijk het is om te genieten van de plek waar je werkt. We zijn trots op het hebben van een leuk en toegewijd team en maken samen van Kennispraktijk een heerlijke plek om te werken.


Marja Leijenhorst

Marja Nieuwenhuis

Buurtsportcoaches, onderwijs, training en advisering

Voetbal, toneel, zit nooit stil… heeft twee prachtige dochtertjes

Voor Marja bestaat er geen andere sector dan de sport- en beweegsector. De dynamiek, het netwerk en de samenwerking met verschillende partners uit sport, gezondheid, onderwijs en welzijn boeien Marja mateloos.

Vanuit haar gedrevenheid en enthousiasme kan ze mensen en organisaties aan zich binden en zorgt ze er telkens voor dat de onderzoeken die ze uitvoert en de trainingen die ze verzorgt aansluiten bij de vragen die leven in het werkveld.

Telefoon: 06 51 31 15 52
E-mail: m.nieuwenhuis@kennispraktijk.nl

Eralt Boers

Eralt Boers

Kwartiermaken, Sportbeleidsontwikkeling, Training/coaching

Passie voor sport, vader, levensgenieter…

Eralt krijgt veel energie van in te spelen op waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. Door goed te luisteren brengt hij de vraag van de klant boven water om vervolgens te kijken op welke wijze deze vraag kan worden beantwoord. Eralt heeft de afgelopen jaren een groot landelijk netwerk opgebouwd van professionals in sport, onderwijs en de vrijetijdssector.

Door zijn verbindende kracht is hij niet alleen in staat om veel opdrachtgevers duurzaam te binden aan Kennispraktijk en deze van op maat advies te voorzien, maar deze kracht zet hij ook in binnen Kennispraktijk.

Telefoon: 06 51 31 83 74
E-mail: e.boers@kennispraktijk.nl

Johan Steenbergen

Johan Steenbergen

Organisatieontwikkeling, Procesbegeleiding, Training/coaching

Sport is zijn passie, vader van 3 kinderen, trainer/leider/bestuurslid VV Trekvogels…

De grootste passie van Johan is om sportprofessionals en –organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. Het werken met ondernemende mensen die enthousiast zijn over hun vak geeft Johan energie en inspireert hem.

Vanuit zijn kennis over organisatieontwikkeling, ondernemerschap, training en coaching helpt hij teams en organisaties hun doelen te bereiken. Hij ontwikkelt hiervoor maatwerktrainingen en adviestrajecten voor de sportsector die passen bij de wensen en behoeften van de klant.

Telefoon: 06 23 22 91 15
E-mail: j.steenbergen@kennispraktijk.nl